marți, 23 decembrie 2014

De ce avem dezorientati ?


Dezorientati le zic la bezmeticiii care merg fie si doar putin pe contrasens. Un exemplu inofensiv aici http://www.trafictube.ro/dezorientat-fratii  iar una mai nasoala http://www.trafictube.ro/sperietura-autostrada-timisoara-arad/ .





Deja banal. Nu era nimeni in masina. 

Ceea ce e deja enervant e ca politia doarme in papuci, actioneaza pe monocaomanda, doar pe ce vor ei.  Nu vad pietonii, de exemplu. Dar stau mai inolo la panda.  Cu prima ocazie le asigur o examinare DUI completa la IML. Si una oftalmologica. Pentru ca legea pedepseste atat actiunea cat si inactiunea. Daca esti agent constator si stai la baut cafeua in masina e de bine ?



Daca au o problema de vrdere, mai bine se lasa definitiv de meserie, ceea ce le si doresc.


In schimb daca vor sa "arda" un sofer incep imediat vedeniile cu pietoni imaginari care nu pot fi adusi ca martori in calitate de parte "vatamata". Martorul lor e varul Costel, martor de meserie.

Si mai e o treaba. Semnul ala cu X-ul in cerd nu e pus de pomana. Se pune unde unul oprit deranjeaza daca opreste (asta daca nu e un alt interes cu oparcare privata prin apropiere) . Nu conteaza ce culoare are tabla sau ce litere ia pe tabla aia de-i zice numar.  Ca doar nu era misune de urgenta. Si nici nu avea cum sa fie, pentru ca lipseste semnalul optic aka girofarul si cel sonor. Actionate simultan ca asa scrie la lege. Si nici macar avariile puse cum fac taximetristii goniti de acolo.

E drept ca acolo am vazut si o minune, un pieton amendat. Doar unul dintre zecile de alti bezmetici care sar in fata masinilor, de cele mai multe ori prin fata ghioceilor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu