luni, 20 ianuarie 2014

Rău de mic


Am fost rău de mic. Înainte să fie trafictube. Am avut boală pe mârlanii de parcare şi pe jmechrii de trafic. În special pe jmecherii de DN2. Am găsit pe la arhivă nişte imagini din 2003. Şi atunci taberele erau împărţite. Distractiv era pentru mine că în perioada aceea erau nişte poliţişti care îi opreau pe cei care circulau pe acosatmentul consolidat proaspăt dat în funcţiune. Pe mine nu m-au oprit.


Imagini din aprilie 2003. Pe vremea când SD-ul nu era la modă iar CF-ul făcea legea. Foloseam Trancend de 128 M. Desi pe carcasa e scris Transcend, cipurile sunt  K9F5608U0A de la Samsung. Pe vremea ia un CF de 256MB era pe la 50 USD. Ce poti să iei astăzi la banii aia ? Card de 16 GB.
Cum în 2003 filmatul HD era doar înpoveşti, am pus un GIF animat



Pe 2 aprilie 2002 se executau operaţiuni de marcare, de delimitare a acostamentului consolidat de banda 1 şi unica. Au trecut aproape 12 ani de atunci şi tot după cutume se circulă.


Nu te supui cutumelor şi respecţi legea, flegme şi muci, frâne în faţă, tot tacămul, prezentat pe larg http://www.trafictube.ro/banda-urgenta-2/



















Un comentariu: