vineri, 9 ianuarie 2015

Radiografii gratis !!!

Radiografii gratis !!! Numai la Policlinica Mobila a  Ursului. Ne deplasam dupa doritori. Astazi la Uverturii.



Bai nenicule, daca acolo e obligatoiru inainte, insemna ca e obligatoriu. Pentru toata lumea. Altfel legile nu mai ai haz si astora care dau amenzi le dau de pomana, pentru ca ar trebui sa inceapa cu ei.
Masina Politiei Locale Sector 6 nu se incadreaza la  §9. Autovehicule cu regim de circulaţie prioritară  din OUG 195.




Deplasarea in modul "tiptil" nu are de-a face cu  (2) Conducătorii autovehiculelor aparţinând instituţiilor prevăzute la art. 32 alin. (2) lit. a) şi b) pot încălca regimul legal de viteză sau alte reguli de circulaţie, cu excepţia celor care reglementează trecerea la nivel cu calea ferată, atunci când se deplasează în acţiuni de intervenţie sau în misiuni care au caracter de urgenţă.

Sa nu aud ca ei sunt permanent in misiune. Nu, permanent sunt in exercitiul functiunii. Si permanent trebuie sa fie geana la respectarea legii. Nu sunt singurii care vireaza acolo pe interzis. Dar mi s-a pus pata.





Pana cand vom intelege ca marcajele si indicatorele cu rol de obligare nu sunt puse la misto, va mai trece multa apa pe Dambovita. Sa nu aud ca atunci primisera un apel de urgenta, o biata batranica violata, ca nu cred.Ca primul lucru pe care il fa e sa dea drumul al girofar, de pomana, in goana dupa gogosi.

Sagetile alea vopsite pe jos chiar au rol de obligare. Si sunt fraieri acre chiar ca si-au luat amenda pentru asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu