marți, 3 iunie 2014

Offline


Într-o eră tehnologică în care toată lumea aleargă de colo colo cu telefonul inteligent la purtator, unde pizza vine singura acasa, unde taxiul se comanda cu un singur click, au aparut unii ultra-conservatori. 
Comanda offline.  Doar acum si numai acum poti sa-ti iei comanda (cititi si voi ţeapă) aici si doar aici si acum, evident.





Fără antenă, fără dispecerat, ieşiti doar la pescuit de fraieri. Un indicativ scris la oha, 139, evident sa semene cu preturile decente  practicate de altii, un 1,4MPI scris pe usa .... dar si un 1,35 tarif ..... de noapte  scris miiic miiic de tot= 1,35 e maaare. Ce-i drept e drept si e corect, not- E scris si tariful de zi, ceva miic, undeva sub banda neagra orizontala de pe usa.  Tariful1.3,5lei . Fonturi mistoace, dibace, greu de citit. 


Chestia interesanta e ca nu l-am gasit pe lista de licente de Bucuresti.
Un ochi antreant poate obseva lipsa antenei / antenelro radio de pe masina, in conditiile in care sunt soferi care lucreaza pe 2 frecvente simultan + tableta / telefon pentru "aplicatie". Mie mi se apleacă de ăştia fără talent la tehnologie, doar cu talent la ciordicologie. 
 Se practica si scanarea frecventelor altora si pescuitul clientului. Zic asta ca m-am trezit cu altul la "comanda", suna bine aeroport la 4 de dimineatza. Cе bă umflatule, n-*ai dat comandă ? Ba da băi disperatule, dar nu la tine. :-) A plecat îmjurând. În 2 minute a apărut şi cel chemat de mine.


Geana ce bazaconii sunt scrise pe masini. Documentati-va bine inainte de a comanda un taxi si verificati bine indicativul si compania.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu